Diskuze a otázky - Ano, Miloš Zeman se ve starobním důchodu bude mít dobře

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 11. 2022, 12:45:44 |

Všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější, spravedlnost je zde jenom ve smrti, proč zde mnoho lidí má výhody a jistoty, které si nezaslouží? Vše je zde o chybách v programu, v přírodě je to jednoduché zde nejsou chyby v programu, jak si to zde každý udělá takové to i má, kdo je v přírodě líný a hloupý ten nežije dlouho protože je zde veliká konkurence.

Vše je zde o tom moje hra a moje pravidla, neustále zde staré hry zanikají a nové hry zde vznikají, nadbytek vytváří nedostatek, rovnost je zde jenom ve smrti, bylo zde mnoho snah o to abychom si byli rovní, ale ono to nefungovalo, protože pitomé lidské ovčí stádo potřebuje pastýře a pastýřské psy, bylo a bude!

Jenže přichází umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti, práce za mzdu pro lidi nebude, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace přemístí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou na světě lidi tak logicky nejsou s lidmi na světě už žádné problémy, vše je zde dočasně a vše se recykluje, o tom je evoluční proces, který stvořil vesmír a život, boha stvořil strach ze smrti.

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 228 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 12:37:10

Vše je zde evoluční naprogramovaný experiment ukončený smrtí, žijeme pro druhé a zapomínáme tak na sebe! Všechny problémy jsou způsobeny chybami, které děláme nebo které dělají druzí lidé, nikdo není dokonalý natolik aby nechyboval, z dálky mohou kandidáti na prezidenta vypadat bezchybně a z blízka spatříme genetické zmetky! V pekle nejsou andělé, nežijeme v ráji, ale žijeme v pekle! Ano, bude líp hlásají manipulátoři, jenže líp bude jenom těm, které jsme jako pitomci zvolili a tím jim umožnili se mít líp. Je to celé jenom o lovci a kořisti, každý je lovcem i kořistí záleží na situaci. Každý otrok chce být otrokářem a žádný otrok nechce, aby zde byla pro otroky rovnost bez otrokářů.

Jedinou jistou jsou daně a smrt, bohatí dělají vše pro to, aby byli bohatí a tím jsou chudí v situaci která nemá řešení, a tak konzumují drogy nebo věří na pitomosti. Když staré lži nefungují tak je nahradí nové lži a jede se dál, pravda a láska je luxus který si nemůžeme dovolit. Co se stane, když robot prezident bude vyznamenávat roboty? Práce za mzdu zde pro lidi nikde už nebude, a tak se lidi eliminují v krematoriu jako evoluční odpad, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasně, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze s tím nejde nic udělat. 

mira-sek

mira-sek | 9. 11. 2022, 11:21:55 | více příspěvků | napsat uživateli

Ať si těch pár let užije, proč ne,...

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 08:40:13

Dneska už jenom specialista dokáže poznat rozdíl mezi informací a dezinformací, zakázané ovoce v ráji to byli dezinformace, jakmile Adam a Eva pojedli zakázané ovoce, tak se začali stydět za nahotu těla a psychiky, a proto byli evolucí z ráje vyhnáni do pekelného očistce ve kterém není pravda a láska. Malé děti jsou krásné do té doby, než jim konzumní peklo dezinformacemi vymyje mozek a promění tak anděly na čerty, začíná to pohádkami a končí to reklamou na pitomosti.

Sociální sítě na internetu neustále bojují s dezinformacemi, je to marný boj, protože z čertů nikdo anděly neudělá! Lhaní je jako stín, před kterým nejde utéci, ten druhý je lhář a kdo lže ten i krade, jak by civilizace vypadala, pokud by lidi nemohli lhát a krást? Taková svatá civilizace by ekonomicky nefungovala, protože by to byla dokonalá globální totalita, čím více lidi mohou lhát a krást tím lépe civilizace funguje, dobrota je žebrota to je třeba konečně pochopit. 

Vita1971

Vita1971 | 8. 11. 2022, 17:45:12 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Ano, ty budeš prezident !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑