Diskuze a otázky - Ano, každý zmetek je zde dočasně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 10. 2021, 08:22:49 |

Trvale je zde příčina a následek, nebo protiklady mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak zde evoluční proces je. Ano, každý zmetek je zde dočasně, čas má dost času na to, aby poznal, co je hodnotné a co není hodnotné, a tak čas zmetky spolehlivě eliminuje, a tak se zde vše recykluje. Z díla spatříme to, že tvůrcem zmetku je zmetek!

Žijeme v mnoha různých organizacích, které vytvořili zmetci a v těchto organizacích jsou jenom samí zmetci, ten druhý je zmetek, protože jsme egoističtí pokrytci, co si nechtějí přiznat to, že jsou ubohým zmetkem, který je zde dočasně. Mnoho zmetků se zde hraje na; boha, krále, císaře, sultána, šlechtice, papeže, guru, proroka, mesiáše, vůdce, nadřízeného, prezidenta, předsedu vlády, ministra, diplomata, poslance, senátora, soudce, policajta, generála, ředitele, celebritu, milionáře atd.

Vše je zde jenom divadlo, ve kterém si zmetci hrají na to, co ve skutečnosti nejsou! Války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme všichni zmetci s nulovou hodnotou, miliony zbytečně mrtvých zmetků to je pro elitní zmetky jenom nudná statistika. Zmetci stvořili reklamu která nás klame od narození do smrti, a tak z nás dělá pitomé zmetky, jaký má smysl demokratická populistická sociální politika, když při politických volbách, mají zmetci možnost si za své zástupce zvolit zmetky?

Je to zde začarovaný evoluční kruh, ve kterém se točíme od té doby, co se z opice stal člověk. Člověk je evoluční zmetek, který neměl evolučně vůbec vzniknout, člověk se stal parazitujícím invazním druhem, který se řídí vandalským heslem, po mě potopa! Vše zde vzniká díky kopírování, problémem je že se při kopírování kopírují i chyby, dalším problémem je zde nadbytek teorie a nedostatek praxe!

Nebude to už evolučně trvat dlouho a práce za mzdu zde pro lidi už nikde nebude, protože na práci budou stroje a programy, je naivní představa že budeme egoisticky parazitovat na práci strojů a programů, umělé inteligenci dojde to, že jsme zmetci s nulovou hodnotou, a tak dojde evolučně k tomu, že nás umělá inteligence optimálně eliminuje!

Váš počítač nesplňuje nároky na instalaci Windows 11 a technická podpora operačního systému Windows 10 skončí 14. října roku 2025, stejně tak i současný člověk už nesplňuje vysoké nároky zaměstnavatelů, a tak na jeho místo nastoupí autonomní inteligentní robot na akumulátory, nejsou lidi, tak nejsou s lidmi už žádné problémy!
!54!!31!!24!!20!!12!!11!!5!!2!!1!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 198 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑