Diskuze a otázky - Ano, každý blázen si myslí, že je normální

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 05. 2019, 07:59:13 |

Normální člověk, se dokáže zavděčit všem lidem a tak je populární, jenže takový člověk, zde nikdy nikde nebyl, a nikdy zde ani nikde nebude, není ten, co by se dokázal zavděčit všem bláznům, a tak je každý člověk blázen, který žije v blázinci, z díla poznáme tvůrce, a když se podíváme na to, jaké dílo zde lidi po sobě zanechávají, tak je nám jasné, to že jsou blázni.
Díky bohu, se smát bláznům mohu, tak to je, že ten druhý blázen je. Netestujme u lidí jejich inteligenci, otestujeme u lidí jejich normalitu, normální člověk není pokrytec, čím více je člověk pokrytcem, tím větším je i bláznem, a největšími pokrytci jsou ti, co zde mají moc a bohatství, díky tomu, že mají protekci, která jim umožnila rozhodovat o nás bez nás.
Výchova dětí v rodině a škole ukazuje to jak je který národ pokrytecký, pokud rodina a škola udělá z lidí blázny tak následkem je to že se národ stane velikým blázincem a ti největší blázni zde vše řídí jako prezidenti a ředitelé.
Ekonomické krize a války jasně odhalují to, že je náš konzumní svět velikým blázincem, a proto tak rádi utíkáme z civilizace, abychom si od tohoto blázince na krátkou dobu odpočinuli. Nahradíme lidi za roboty, nejsou blázni tak nejsou s blázny problémy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se odsunou do rezervace, roboti pracují lépe a levněji, je to pro podnikání a obchod jasná volba.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 193 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑