Diskuze a otázky - Ano, každá práce za peníze je prostituce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 05. 2019, 07:30:22 |

!54!
Jak vlastně došlo k tomu, že se za práci začali platit peníze? Došlo k tomu díky přelidnění, které vedlo k anonymitě a následkem bylo to, že se za práci platili peníze, následkem bylo pokrytectví a egoismus, tak vznikl konzumní očistec ve kterém je pravda a láska jenom za peníze. Klasické otroctví, bylo nahrazeno dluhovým otroctvím.
Milion milionářů vlastní tak většinu světového bohatství, díky tomu mohou ekonomicky ovládat konzumní civilizaci. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, napětí mezi protiklady uvádí vše do evolučního pohybu, a tak se život lidí stal hrou podle pravidel, která určují ti, co mají moc a bohatství, nebo pravidla určuje situace.
Uspěje zde to co má protekci, díky protekci se na vysoké funkce dostávají amatéři a následkem jsou problémy, na které není řešení, toužíme marně po osvobození od našeho soužení, nejsme ale už pány ve svém domě. Všemu zde panuje to, co s námi manipuluje, jde o; peníze, zákony, morálka, závislosti, nemoci, drogy, popularita, výhody, jistoty, láska, čas, atd. máme mnoho pánů a není ten, co by se zavděčil všem pánům, naše dobrota je příčinou naší žebroty.
Války v nahotě odhalují to, že jsme jenom nuly ve statistice, a tak miliony zbytečně mrtvých lidí, ve zbytečné válce, to je jenom statistika, tragédie je, pokud v nemocnici stářím zemře prezident. Jenže najednou zde bude robot prezident, co bude vyznamenávat roboty, lidi se eliminují v krematoriu, aby zde s nimi neměli roboti problémy, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, takto skončí problémy s prostitucí, a tím pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 197 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑