Diskuze a otázky - Ano, inteligentní robot pracuje lépe než vysokoškolák

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 07. 2019, 22:19:45 |

!54!
Je u nás ekonomické otroctví? Pokud nemáte u nás vysokou školu, tak jste ekonomickým otrokem, který myslí a žije jako otrok, prý nejsou peníze na platy pro lidi, co zde nemají vysokou školu, je to skutečně pravda? Ve skutečnosti je to o prioritách které mají zaměstnavatelé a stát, prioritou zde je aby se měli dobře ti co jsou nahoře a tím se logicky mají zle ti co jsou dole.
Vše zde je hra, ve které pravidla určují ti co jsou nahoře nebo situace, pokud odmítneš tuto hru hrát, tak skončíš jako bezdomovec, nadbytek pro ty co jsou nahoře, je zde díky nedostatku pro ty co jsou dole. Líp u nás bude po politických volbách jenom těm co jsou nahoře, díky tomu že oni mají vysokou školu, a hůř bude těm co jsou dole, protože nemají vysokou školu.
Problém s Romy je o tom, že nedokážou uspět ve veliké konkurenci na pracovním trhu, díky tomu, že jejich kvalita je menší, než kvalita jejich konkurentů, co mají vyučení nebo maturitu. Co se stane, když zde za krátkou dobu bude robot prezident, který bude vyznamenávat roboty, práce za mzdu v EU už pro nikoho nebude.
GVKB robot pracuje lépe a levněji než člověk, co ale uděláme s lidmi, pro které už v EU není práce za peníze? Odsuneme lidi v EU do EU rezervací, zde oddělíme muže od žen, aby se nám už lidi v EU nerozmnožovali jako invazní druh. Nejsou lidi, tak nejsou s lidmi problémy, to je logické, člověk to byla testovací verze a finální verze je GVKB robot.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 206 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑