Diskuze a otázky - Ano, i hovno je bůh

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 11. 2022, 14:23:16 |

Bůh je všude, to, co vám říkám, je přesně tak jak to říkám. Není třeba chodit na svatá místa a hledat zde boha, bůh je všude, nic není od boha odděleno, bůh je i v hříšném neznabohu nebo bláznu! Bůh není vaším otcem, který je nad námi to je pitomost, které věří pitomci! Není třeba stavět bohu sochy nebo chrámy, tím jenom boha urážíme, tím že se snažíme, aby on byl tím, čím není! Bůh je všudypřítomný, a to platí absolutně, nejsou zde možné žádné výjimky, i hovno je bůh!

Lidi mají snahu si mnohé idealizovat, proč nemohou přijmout to že i smradlavé hovno je bůh? Svět je takový, jaký je a nikdy nebude takový jaký jej chceme mít! Vše z dálky vypadá jinak než z blízka, stali se z nás lháři a zloději, protože myslíme na sebe, a proto jsme v situaci která nemá řešení. Vše je zde hra o hodnoty, ti, co vyhrají si zde na boha dočasně hrají! 

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 264 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 16. 11. 2022, 18:21:42

Podívejme se na horoskopy a bajky, zde jsou lidi přirovnávání ke zvířatům a taky je zde i kniha Farma zvířat, člověk má mnohé společné se zvířaty, a proto zde jsou nadávky ve kterých nazýváme druhé jako by to byli zvířata. Každý psychopat se snaží být silný jako lev a chytrý jako liška, bohužel je zde mezi psychopaty veliká konkurence. Většina psychopatů se narodí psychopatům a psychopati jej i vychovají a neštěstí je hotové, neřešte to, že jste se srazili zase s psychopatem, zvolte strategii útěku.

Nad psychopatem nejde vyhrát ani s ním uzavřít mír. Logicky je zde otázka je možné nějak vyřešit problém s tím že je na světě psychopatů jako sraček? Řešení nám nabízí moderní věda a technika, nejsou na světě psychopati tak nejsou s psychopaty problémy, zavede se globálně testování lidí a nekvalitní genetický materiál se optimálně eliminuje, podívejte se do přírody zde je přirozený výběr a vše co je zde vadné to se eliminuje a nikdo to nebere jako diskriminaci menšin.

Vita1971

Vita1971 | 16. 11. 2022, 17:09:32 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Mrkvičko, skončil jsi !811!

uživatel eliminován | 16. 11. 2022, 17:06:25

V pravidlech o volbě prezidenta není nikde zakotven požadavek na to, aby byl náš prezident normální a musel prokázat to, že je normální, následkem je to že na funkci prezidenta kandidují blázni a je jenom na voličích, aby poznali, kdo z kandidátů je blázen a kdo není blázen? To je amatérské řešení je třeba zavést certifikaci normality pro kandidáty na prezidenta republiky. Certifikace bude udělovat ISKCON po ročním pobytu, najednou by se zjistilo že nemáme žádné kandidáty na funkci prezidenta.

Nikdo z kandidátů by nechtěl být rok u fanatické sekty v cizině, kde by se měl zle, a o tom to je, na funkci prezidenta kandidují jenom blázni, co si hrají na to, že jsou normální. Mnozí namítnou že je můj požadavek absurdní a že by stačilo kandidáty otestovat jenom u psychologa, jenže psychopati s titulem umí tak dokonale podvádět a manipulovat, že by dokázali to, že jsou přeci normální, a tak by dostali certifikaci rychle a zadarmo.  

Vita1971

Vita1971 | 16. 11. 2022, 14:33:46 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Dost těch sraček psychouši


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

bůhneznabohupitomostsochaotecblázenhovnochrámpitomecsvatámísto

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑