Diskuze a otázky - Ano, COVID-19 eliminuje nejvíce lidi se slabou imunitou

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 19. 12. 2020, 14:37:36 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Proč je zde tolik lidí se slabou imunitou? Příčinou je civilizace, která je obrazně velikou nemocnicí a následkem je veliké množství lidí se slabou imunitou! Podívejme se na globální statistiky dlouhověkosti a dojde nám, že lidi, co žijí přirozeně v přirozeném čistém prostředí, se dožívají velikého věku, v honbě za ziskem jsme vytvořili prostředí, které narušuje naši imunitu, a tak stačí málo je zde pandemie která lidi po milionech eliminuje. Znečistili jsme mnohým všude mnoho civilizaci a následkem je naše oslabená imunita, s příchodem civilizace přichází i znečištění životního prostředí, jak jsme si to udělali takové to i máme, pachatelem je naše subjektivita, která z nás udělala loutky na dálkové ovládání.

Nebudu vám jako guru lhát, jste pitomci, co dělají po celý život jednu pitomost za druhou a nedokážou se poučit z chyb, všechny snahy o to aby lidi nebyli pitomci se ukázali jako marné, vše proto jistě směřuje k tomu, že se pitomci nahradí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident tak bude vyznamenávat roboty, pitomci se z civilizace odsunou do rezervace, člověk to byla evoluční testovací verze, co se nepovedla a tak finální evoluční verzí bude umělá inteligence a roboti. Neberte si to osobně, že jste zde evolučně dočasně, podívejte se na koně, jak je nahradili traktory a automobily.

reagovat

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 796 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

vitkouba

vitkouba | 20. 12. 2020, 11:02:40 | více příspěvků | napsat uživateli

Pohyb je tam kde je zdraví. To co je nemocné, to se nepohybuje, už samotné slovo nemoc, vyjadřuje ve zkratce nemohoucnost se pohybovat, většina našich problémů je způsobená nedostatkem pohybu v nás a okolo nás, to jistě musí mít i nějakou příčinu, že se vše v nás a okolo nás málo pohybuje? Tou skrytou příčinou jsou náhražky, čím více je zde náhražek, tím méně je zde i pohybu. Sedíme u televize nebo internetu a tím se nepohybujeme, televize a internet je náhražkou za přírodu, peníze jsou náhražkou za lásku, politika je náhražkou za náboženství, reklama je náhražkou za pravdu, složitost je náhražkou za jednoduchost, porno je náhražkou za sex, drogy jsou náhražkou za štěstí atd. Ano, je zde veliké množství náhražek, díky kterým se nepohybujeme a tak jsme nemocní; tělesně, psychicky, ekonomicky, politicky, citově, morálně atd. Občas navštívím na internetu sociální sítě a snažím se naivně psychicky nemocným pitomcům pomoci dobrou radou, je to ale jenom marnost, protože pitomci už nedokážou existovat bez závislosti na náhražkách, komu není rady, tomu není pomoci. Musí přijít pád na dno, aby si pitomci konečně uvědomili svoje pitomé chyby, díky zlu zde existuje dobro.

uživatel eliminován | 20. 12. 2020, 05:44:00

no tyyyvoeee :D to tu jeste existuje? :D me poser !486!!486!!486!

vitkouba

vitkouba | 19. 12. 2020, 14:43:33 | více příspěvků | napsat uživateli

Svatá pravda


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkimunitouprostředídlouhověkostpandemienásledekmiliónimunitanemocnicecistmálohonbacovidmnožstvípříčinavěkziskcivilizace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑