Diskuze a otázky - Ano, blahoslavený je ten kdo nic hodnotného nemá

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 07. 2019, 03:18:24 |

!54!
Ano, zaměstnavatelé jsou lakomí. Platy jako na východě a ceny jako na západě, za stejnou práci ve Švýcarsku máte dneska v průměru čtyřnásobně více peněz, proč jsou u nás zaměstnavatelé u nás tak lakomí? Ryba smrdí od hlavy, vládnou nám amatéři a proto zde jsou malé mzdy, potřebujeme aby nám vládli jenom roboti s kravatou, kdy robot bude vyznamenávat roboty.
Zavedeme globálně GVKB čipový přídělový systém a zrušíme globálně peníze soukromé vlastnictví, nebudou na světě už milionáři ani bezdomovci a žebráci, kdo nebude profesionálně pracovat pro GVKB globální systém, ten bude eliminován v krematoriu, už zde nebudou příživníci a paraziti.
Ježíš Kristus jasně lidem řekl, blahoslavený je ten kdo nic hodnotného nemá, on směle lehne a směle vstane, protože mu nikdo nic neukradne. Lakomost je kořenem všeho zla, díky lakomosti zde jsou krize a války, lhář zde honí lháře a zloděj zde honí zloděje. Nadbytek pro ty co jsou nahoře, vytváří nedostatek pro ty co jsou dole.
Nemohou zde být jiná pravidla pro ty co jsou nahoře a jiná pravidla pro ty co jsou dole, to je jenom pokrytectví a následkem je; extremismus, vandalismus, mafiánismus, centralismus, dogmatismus, totalitismus, atd. milion lakomých milionářů pomocí dluhů ovládá celý materialistický svět, o tom to zde je! Už bylo dost válek a konfliktů, je třeba naučit lidi pokoře aby dosáhli osvícení, a přestali myslet na to, jak egoisticky parazitovat na cizích lidech.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 226 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑