Diskuze a otázky - Ano, bez vlastní domény jsi na internetu nula

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 24. 12. 2020, 11:34:20 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Mnozí chtějí vše zadarmo, a tak hledají na internetu způsob, jak se obejít bez vlastní domény, možností je mnoho, ale všude z vás udělají administrátoři a moderátoři jenom ubohé ovce s nulovou hodnotou, protože všude je to o tom, moje hra a moje pravidla. Nedávno zaniknul Blog cz a brzo po něm zaniklo, Lide cz, dále je zde mnoho podobných virtuálních systémů, které si nedokážou na sebe vydělat, a tak jim logicky hrozí zánik. Vše je obchod, ve kterém jde o zisk, není zisk tak obchod zanikne.

Je naivní očekávat to, že budete mít na internetu z reklamy zisk, který vám umožní to, že vás bude internet dobře živit, pro zisk je potřeba veliká návštěvnost a zde je i veliká konkurence, která eliminuje vše, co je malé a amatérské. Skončila na internetu doba, kdy bylo vše pevně naprogramované, a tak bylo možné snadno najít způsob, jak mít velikou návštěvnost, dneska se všude nasazuje umělá inteligence, která pozná to, že se snažíte podvádět a okamžitě vás potrestá malou návštěvností.

Zpovednice cz je klasickou ukázkou naší zabedněnosti a neschopnosti se optimálně přizpůsobit technicky a vzhledem nové době, komu není rady, tomu není pomoci. Nehledejte na internetu náhražky za vlastní doménu, pochopte konečně to že, bez vlastní domény jsi na internetu jenom nula. V minulosti bylo možné se zaregistrovat na YouTube a mít zde rychle velikou návštěvnost, dneska to už není možné, protože je na internetu umělá inteligence a ta vám zablokuje na YouTube velikou návštěvnost!

Přichází období kontroly kvality obsahu toho, co je na internetu, tam kde je nekvalitní obsah tam je i malá návštěvnost a tím i malý zisk z reklamy nebo z prodeje zboží a služeb. Nevymýšlejte to, co je už na internetu vymyšleno, moudrost je v tom že se poučíte z chyb, co dělají druzí, pochopte konečně, že vaši dobrotu si musí každý na internetu zasloužit!

reagovat

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 858 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 11. 03. 2021, 18:04:30 | více příspěvků | napsat uživateli

A chce to i vlastní e-maily. Vypadá to pak profesionálně, že.. ovšemže

azanoviny@azanoviny.eu

xglosy@azanoviny.eu

azazel.andel@azanoviny.eu

A-A !897!

karel-lacina

karel-lacina | 10. 03. 2021, 22:19:21 | více příspěvků | napsat uživateli

NejPřipojení TV - užijte si naplno digitální televizi!

NejPřipojení TV ve 3 variantách:
* 62 programů na 1 zařízení, archiv 7 dní, bez závazku za 139 Kč
* 62 programů na 4 zařízení, archiv 7 dní, bez závazku za 199 Kč
* 104 programů na 4 zařízení, archiv 7 dní, bez závazku za 449 Kč

Využijte slevy při online objednávce - stačí v objednávce zadat slevový kód LP10 a máte digitální televizi levněji!

vitkouba

vitkouba | 24. 12. 2020, 14:31:45 | více příspěvků | napsat uživateli

Boj s vandaly je marný, protože vandalové jsou zde v přesile, naštěstí díky vědě a technice budeme už brzo moci globálně nahradit vandaly za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou zde vandalové, tak zde není ani vandalismus. Z dálky vandalové vypadají jako lidi, z blízka spatříme vandaly, které rozdělujeme na úspěšné a neúspěšně vandaly. Podívej se do zrcadla a spatříš vandala, z díla poznáváme přeci tvůrce, blbá nálada mnoho století je zde díky tomu že se z lidí stali díky výhodám vandalové.

Příroda už má dost toho, že se chováme dlouho jako vandalové, a tak se rozhodla na nás poslat pandemie, které vandaly začnou recyklovat po milionech, každý vandalismus je zde z pohledu evoluce dočasně, trvale zde jsou jenom vesmírná a přírodní pravidla. Čím více zde bude očkování tím více se bude virulentní virus zdokonalovat, co virus nezabije, to jej posílí jenom do dalšího boje s hříšnými vandaly. Místo velikých investic do armády, budeme muset investovat do výstavby moderního velikého krematoria v každém velikém městě, všude už jsi byl, ale v krematoriu jsi ještě nebyl.

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 24. 12. 2020, 14:05:16 | více příspěvků | napsat uživateli

Ano, bez vlastní domény působí vše neprofesionálně.

azanoviny.eu
xglosy.eu

Jinak, jak se říká, obsah je král. A je to tak správně, doby dávno minulé, kdy se získávaly zpětné odkazy či používaly služby na klikání vše veskrze v podvodném duchu, stejně jako se psala řada nejfrekventovanějších klíčových slov, aniž by měly se stránkou cokoliv společného a měla vůbec i nějaký hodnotný obsah, a další řada podvodů, tak to už dneska neprojde a jediné co si člověk vyslouží je penalizace od Googlu (anebo Seznamu).

Hned za obsahem následuje smozřejmě optimalizace neboli SEO, ovšem čistá kvalitní férová optimalizace.

A-A !897!

vitkouba

vitkouba | 24. 12. 2020, 11:35:55 | více příspěvků | napsat uživateli

Moje doména
https://gvkb.cz/
!11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

doménainternethodnotasystémmoderátorpravidlozaniknuladministrátorblogmožnostčlověkovcedáleobchodzánikhra

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑