Diskuze a otázky - Anglická princezna nahá udělala rodině ostudu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 06. 2008, 12:51:50 |

Osmnáctiletá členka britské královské rodiny flámovala zcela nahá

Britská královská rodina čelí dalšímu nepříjemnému skandálu. Po excesech, které předváděl mladý princ Harry, páchá potíže i čerstvě plnoletá princezna Eugenie, která je šestá v linii následníků královského trůnu. Mladá aristokratka byla přistižena při pitce se svými spolužačkami. Na tom by nebylo asi ani nic tak hrozného, kdyby ovšem všechny nebyly zcela nahé.

Osmnáctiletá princezna navštěvuje Marlborough College v hrabství Wiltshire. Tam byla také přistižena, jak skotačí nahá v parku. Britský deník Sun se odkazuje na jednoho z členů univerzitního personálu, kterého probudily laškovné výkřiky. Když se podíval z okna, spatřil přibližně tucet mladých studentek, jak v parku tancují bez jakéhokoliv oblečení.

Zdá se, že se dámské jízdy nezúčastnil ani jeden zástupce mužského pohlaví a ani jedna z dívek nebyla pod vlivem drog. Jeden ze studentů školy tvrdí, že hlavní roli sehrála přílišná konzumace alkoholických nápojů.

"Nebylo to nic víc než skotačení na konci letního zkouškového období. Skupina těchto dívek byla pokárána, to je celé," řekl zdroj z královské rodiny.
Škola stojí 800 tisíc ročně

Princezna Eugenie je nejmladší dcerou vévody z Yorku a žije většinou ve stínu své o rok starší sestry Beatrice, která je často focena během divokých večírků a zahraničních dovolených. Její mladší sestra je na škole, kde studuje zejména umění a jeho historii, premiantka. Školné na Marlborough College stojí přibližně 800 000 korun ročně.

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 6100 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 17. 06. 2008, 12:58:26

to mám jako puknout závistí bo co?
!1355!

uživatel eliminován | 17. 06. 2008, 12:58:20

Bez fotek sem moc lidí nepude no !748!!705!

uživatel eliminován | 17. 06. 2008, 12:58:11

Foto není
!24!

uživatel eliminován | 17. 06. 2008, 12:54:04

a fotky nejsou? :D


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

rodinaprinceznaspolužačkapitkaostudahrabstvíaristokratkacollegelinienásledníkčlenkaskandálprincexceseugeniepotížmladámarlboroughšestáwilttrůnharry

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑