Diskuze a otázky - Absolutní ekonomická optimalizace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 05. 2019, 06:43:51 |

!54!
Ekonomika jsou základy, na kterých stojí naše civilizace, všechny civilizační problémy zde jsou díky zhroucení ekonomiky, je třeba ekonomiku pochopit do hloubky, vše je o přirozených principech které se nesmí porušovat, přirozeným ekonomickým principem je psychická čistota, tam kde není psychická čistota tam nefunguje ekonomika. Kdo lže ten i krade a následkem psychická špína v hlavě je.
Jakmile začali lidi lhát tak začali mít problémy s ekonomikou a následkem byli konflikty a války, nebo ekonomické krize, nelhat a nekrást o tom je absolutní ekonomická optimalizace. Cestou k lepší budoucnosti je prevence, která zabrání tomu aby lidi mohli lhát a krást, dáme lidem do hlavy GVKB čipy a tak lidi už nebudou moci lhát a krást, protože lidský mozek už nebude znát realitu a bude existovat jenom ve světě iluzí. Realitu bude řídit jenom informační GVKB technologie, z lidí se tak stanou GVKB roboti na dálkové ovládání, vadný robot se eliminuje a recykluje.
Takto globálně na věčné GVKB časy zde zvítězí pravda a láska nad nenávistí a lží, tím zde skončí konzumní očistec a bude zde konzumní ráj, ve kterém se nelže a nekrade, nebudeme už potřebovat; milionáře, celebrity, krále, císaře, šlechtice, prezidenta, ředitele, politiky, byrokraty, soudce, diplomaty, ministry, učitele, vojáky, policajty, kněze, umělce, sportovce, lékaře, atd. Co bylo, to bylo, vše je zde evolučně dočasně a tak nové jistě nahradí to co je staré, egoismus bude takto nahrazen altruismem.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 177 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑