Diskuze a otázky - !955! Nečekejte na zázraky, pohádky jsou pro děti, vše je o tom, že co tě nezabije to tě posílí !955!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 03. 2020, 11:38:48 |

!955!
Něco zde získá protekci a jiné o protekci přijde, vše zde je hra o to co potřebujeme a milujeme, problém pandemie COVID-19, který se u nás začal politicky řešit v únoru 2020 a v březnu začala vláda vydávat mnoho opatření, která začala lidem mnoho zasahovat do jejich života. Každý subjekt vnímá pandemii jinak a tak má logicky na pandemii svůj subjektivní názor který považuje za správný a jiný názor považuje za chybný.
!955!
Objektivně je zde vše testovací evoluční verze a tak je každý inteligentní systém jenom levným materiálem na evoluční genetické pokusy, pro evoluci jsou miliony mrtvých u každé pandemie jenom nudnou statistikou, mrtvý jedinec je zde jenom statistické číslo s nulovou hodnotou. Když něco nejde po dobrém tak se to řeší po zlém, tak to funguje v přírodě a stejně to funguje i v lidské kulturní civilizaci už milion let.
!955!
Totality vytvořili; spartakiády, májové průvody s alegorickými vozy, vojenské přehlídky, demonstrace proti vládě na Letenské pláni, atd. pandemie je opakem, ona vytvořila prázdná města se; zavřenými obchody a zavřenými restauracemi, zavřenými školami, atd. nikdo na tyto nečekané změny nebyl připraven, největší otázkou je kdy pandemie skončí a vše se vrátí do stavu který zde byl před pandemií?
!955!
Tak jako nejde předpovědět dlouhodobě správně počasí tak nejde předpovědět konec pandemie, nejistota pro mnohé znamená depresi a stres, řešením není cigareta nebo slivovice, řešením je se optimálně přizpůsobit situaci díky tomu že jsme moudří a inteligentní, co bylo to nezměníme, o tom co bude nic nevíme, dneska vytváříme naši budoucnost. Nečekejte na zázraky, pohádky jsou pro děti, vše je o tom, že co tě nezabije to tě posílí.
!955!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 550 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 29. 03. 2020, 23:18:32

https://www.gofundme.com/f/help-thirsty-koalas-devastated-by-recent-fires !1!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑