Diskuze a otázky - !905! Objektivní pohled na současnou realitu !905!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 03. 2020, 08:29:52 |

!905!
1
Realita, ve které žijeme to je testovací evoluční verze, kdy je zde vše živé levným materiálem pro evoluci, tento proces zde trvá odhadem asi deset miliard let na počátku zde byli velmi jednoduché a malé živé systémy a ty se díky evoluci neustále zdokonalovali. Asi před milionem let vznikl současný člověk a kulturní lidská civilizace je zde teprve několik tisíc let. Vše co je živé, to je závislé na mnohém, pokud nejsou existenční závislosti optimálně uspokojené tak následkem je nemoc nebo smrt.
2
V principu je život inteligentní forma ohně, pokud oheň nemá možnost hořet tak zhasne, oheň je zde fyzický a psychický, nedostatek zdrojů pro oheň života vede k tomu, že je zde konkurenční boj o zdroje života, vyspělejší formy života se stávají často invazním druhem, který eliminuje násilně zaostalé formy života, takto zanikli evolučně neandrtálci asi před 800 000 lety.
3
Život lidí to je hra o to co milujeme a potřebujeme, myslím tedy hraji tuto hru a snažím se být vítězem a tak se zde mohu mít lépe než ti co v této hře prohrají. Vše živé zde má evolučně naplánovaný osud, snahy o to svůj osud změnit k lepšímu mají velmi malou naději na úspěch, protože jsme mnohým tělesně a psychicky omezení, omezit nás může i naše okolí, které je na tom zle a tím nám brání v tom se mít dobře.
4
Mnohé z dálky vypadá jinak než z blízka, třeba květiny mohou být masožravé, protože mají nedostatek živin a využívají toho, že je hmyz hloupý a naivní. Jsme klamáni více, než si uvědomujeme, klame nás; pohádka, politika, ekonomika, náboženství, sekty, hnutí, filosofie, móda, umění, reklama, škola, knihy, filmy, sociální sítě, atd. jak poznat co je správné a co je chybné to mnohdy zvládne jenom profesionální specialista s dlouhou praxí.
5
Války a epidemie v nahotě odhalují objektivní realitu, ve které je člověk jenom číslem ve statistice a toto číslo má nulovou hodnotu, v krizové situaci platí zcela jiná pravidla, která z lidí často dělají divoká zvířata. Většina lidí jsou lenoši a zbabělci, proto obdivujeme lidi, co rádi pracují a jsou hrdinové, je to o protikladech, kdy nás opaky přitahují a tak chudáky přitahují ti, co jsou bohatí a hlupáky přitahují ti, co jsou moudří.
6
Každý by chtěl mít kouzelnou hůlku, aby si vyčaroval to, co miluje a potřebuje, jenže tak to v realitě nefunguje, v realitě je vše obchod ve kterém se mění hodnoty a to co je zadarmo to nemá pro nás hodnotu. Lidi mají plný pytel otázek, na které jim nikdo neumí odpovědět, nejčastější otázkou je; být nebo nebýt, mít nebo nemít, pravda nebo lež, ano nebo ne, věřit nebo pochybovat, atd.
7
Každý je ale originál v originální situaci a podle toho zde musí být i odpovědi na jeho otázky, co je pro mě správné to může být pro tebe chybné. Vše je zde pulzující proces něco jako praní prádla, kdy po teplé vodě přichází studená voda, vše je zde vyrobeno a nastaveno k nějakému účelu, problémem jsou zmetky v rovině fyzické a programové, podívejme se na Windows, který se neustále aktualizuje a někdy je zde i obrazovka smrti a my si s tím neumíme poradit.
8
Uživatelé Windows jsou testeři tohoto operačního systému, podobná situace je u každé mocné ideologie, kdy ti co díky ideologii mají výhody, udělali z lidí testery ideologie která je; politická, náboženská, ekonomická, reklamní, globální, digitální, vědecká, technická, atd. podívejme se na ideu sociální kultury, statistiky jasně ukazují, že sociální kultura je naivní utopie, která v praxi nefunguje, protože dobrota je žebrota. Ano, bude líp, pokud mě budete následovat, já jsem váš; pastýř, guru, mesiáš, prorok, náčelník, kouzelník, ekonom, vůdce, prognostik, atd.
9
Najednou je zde kariérismus, kdy se pereme o vysoké funkce, které nám dávají moc a bohatství. Z cizího krev neteče o tom je obchod a politika, každý bohužel v přelidněné společnosti bojuje sám za sebe od narození do smrti, všechny naše vztahy to je jenom obchod, a pokud obchod nefunguje tak vztah skončí.
10
Mohu pomoci jenom tomu, kdo se psychicky probudí, většina lidí psychicky usnula a tím se z těchto lidí stali jenom loutky, které snadno ovládá situace, jenom války a pandemie, mohou lidi probudit z jejich dlouhého spánku, vše zlé je k něčemu dobré, ten kdo chce do ekonomického ráje, musí být nejprve v konzumním očistci.
!737!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 474 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 29. 03. 2020, 23:16:39

https://www.gofundme.com/f/help-thirsty-koalas-devastated-by-recent-fires !1!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑