Diskuze a otázky - !905! Nespokojenost vedla k tomu, že zde je idealismus !905!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 02. 2020, 08:49:32 |

!905!
Realita je o protikladech a tak je zde; pravda a lež, štěstí a smůla, život a smrt, dobro a zlo, samec a samice, veliké a malé, moc a bezmocnost, atd. pokud násilím eliminujeme protiklady tak jsme za to potrestáni, protože jsme porušili pravidla. Všemu zde kraluje jenom situace a ona trestá to, co chybuje a odměňuje to, co nechybuje, komu není rady tomu není pomoci.
!905!
Všude jsou lidi rozdělní podle; vzdělání, věku, pohlaví, specializace, kvality, zdraví, vzhledu, atd. rovnost je zde u lidí jenom v tom že každý jednou zemře. Nespokojenost vedla k tomu, že zde je idealismus u; politiky, ekonomiky, reklamy, umění, náboženství, sekty, hnutí, organizace, sociální sítě na internetu, počítačové hry, drog, lásky, atd. Ano, bude líp hlásá politická organizace, jiný hlásá, následujte pastýře a bude vám v ráji lépe, sliby se slibují a blázni se krátkou dobu radují, než jim dojde že je zase někdo podrazil.
!905!
Sliby jsou návnada v pasti a ta past to je organizace, ve které jste jenom nulou co to má v hlavě vynulovaný. Dobrota je žebrota, dokud to lidi nepochopí do té doby se nedostanou ze začarovaného kruhu, ve kterém mají blbou náladu. Aby ti co jsou díky protekci nahoře jako; milionáři, prezidenti, ředitelé, celebrity, atd. tak zde musí pro ty, co jsou dole být náhražky, které dají těm, co jsou dole iluze toho, že je zde demokracie a není zde už blbá nálada.
!905!
Pokud by mohli volby eliminovat centralizaci a monopoly tak by se volby zakázali, padnul socialismus a kariéristi se okamžitě přizpůsobili a tak zůstali v kapitalismu na vysokých místech, je snadné změnit povrch a je nemožné změnit to co je pod povrchem konzumní kultury.
!905!
Pod povrchem konzumní kultury je toužení po cizím, toužení po cizím je zdrojem našeho soužení. Neříkám nic nového, poslední přikázání ze svatého židovského desatera praví, nebudeš toužit po tom, co ti nepatří. Závist je bič který žene lakomce k tomu aby hromadili hodnoty bez ohledu na; pravidla, zákony, morálku, atd. závist má za následek bezohlednost a bezcitnost, závist není nemoc je to genetická vada.
!905!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 613 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 02. 2020, 13:43:05

https://gvkb.blogspot.com/2020/02/vladnou-nam-hadi-v-oblecich-co-mysli.html

uživatel eliminován | 18. 02. 2020, 14:55:34

> gurubhagavan
Zajímavé,že admini pořád mažou,ale tapetujícího psychopata,blokujícího Líbko,nechají na pokoji.

0%0%


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑