Diskuze a otázky - !905!Funguje jenom to co je pod optimální trvalou kontrolou která eliminuje chyby!905!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 05. 2020, 07:25:34 |

!905!
Ano, mnohé je zde relativní, a následkem je to že to nechápeme, podívejme se třeba na víru ve stvořitele (Bůh), který dokáže zázraky a má mnoho výhod. Stvořitelem všeho je zde ale jenom evoluční proces, není zde žádný subjektivní bůh co je nad námi, každá lidská pravda je relativní protože je subjektivní, pravidla která se nezmění ani za milion let jsou objektivní pravdou o které nikdo nepochybuje, o tom to zde všude, je že lidi dělají chyby!
!905!
Systém ve kterém žijeme funguje podle pravidel a tak je zde odměna a trest, komu není rady tomu není ani pomoci, jak si to uděláš takové to i máš, za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest, protože dobrota je žebrota. Krize a války v nahotě odhalují realitu ve které existujeme, musíme padnout na dno, abychom začali se změnami v nás a okolo nás, změny nám umožňují to že se budeme mít v budoucnosti lépe, problémem je to, že snadno se mění to co je na povrchu a těžko se mění to co není na povrchu.
!905!
Pokud optimálně nezměníme to co je pod povrchem, tak se nebudeme mít lépe, pod povrchem nalezneme naše hříchy, které z nás všech dělají pokrytecké hříšníky, co myslí na samé hříšnosti a tak jsou potrestáni psychickým očistcem, pověz mi na co nejvíce myslíš, a já ti povím že jsi pokrytecký hříšník!
!905!
Všude je inflace která znehodnocuje hodnoty, pokud je něčeho nadbytek tak následkem je logicky inflace, lidí je nadbytek a tak je zde inflace která z lidí udělala jenom loutky na dálkové centrální ovládání s nulovou hodnotou, miliony zbytečně mrtvých lidí ve zbytečné válce, nebo při jiné katastrofě, to je pro nás jenom nudná statistika, jakmile ale zemře mocná celebrita, tak se najednou státní smutek vyhlašuje, o tom to zde je!
!905!
Funguje jenom to, co je pod optimální trvalou kontrolou, která eliminuje chyby a špínu, snaha kontrolovat lidi se ukázala jako naivní utopie, proto budeme muset bohužel globálně lidi nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, GVKB globální umělá inteligence, bude mít pod kontrolou roboty a mnohé jiné, hříšný člověk to byla evoluční testovací verze která se nepovedla a finální verzí bude GVKB umělá inteligence a GVKB roboti. Vše jde naprogramovat a optimalizovat, běž se podívat na hřbitov a do krematoria, ať víš co tě bude už brzo jistě čekat za tvoje hříchy, smrt to je konec hry o výhody.
!905!
https://gvkb.webnode.cz/

reagovat

Moje hříchy

V anketě hlasovalo celkem 0 uživatelů

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 4713 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

xray10

xray10 | 5. 07. 2020, 16:02:55 | více příspěvků | napsat uživateli

Kecy,kecy......běž se léčit do šaškeca,psychiatr tě vyslechne docela rád a my tady o tebe nestojíme. Přímo na tebe.......však víš,co.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

chybapravdastvořitelbůhnásledekpravidlotrvalávýhodaprocesmilionzázrakmnohéletčlověkkontrola

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑