Diskuze a otázky - !737! Zavede se globální bodování lidí podle toho jak amatérsky chybují !737!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 04. 2020, 07:33:36 |

!737!
Amatérismus je továrnou na chyby, z díla poznáme profesionála, často se setkáváme s tím že se pokrytecky amatéři vydávají za profesionály, využívají toho že spěcháme a nemáme tak čas si z jejich díla ověřit to jestli jsou profesionály ve svojí specializaci. Tak jako je amatérem často jedinec, tak může být amatérem; rodina, organizace, podnik, škola, doprava, ekonomika, politika, náboženství, sekta, hnutí, národ, unie, království, korporace, banka, atd.
!737!
Zdrojem amatérismu je vždy dobrota, pro dobrotu na žebrotu o tom je amatérismus, který z nás dělá hlupáky a tím i chudáky. Podívejme se na informace které jsou na internetu, většina informací je amatérských a tak nemají pro nás hodnotu, nalézt na internetu profesionální hodnotné informace to je jako hledat jehlu v kupě sena.
!737!
Profesionální informace je semenem ze kterého vyroste jistý veliký zisk, amatérská informace, to je semeno ze kterého vyroste plevel s nulovou hodnotou. Končí byrokratická doba ve které mnoho století platilo co je orazítkováno, to nejde změnit, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, idealismus, centralismus, atd. je zde mnoho století byrokratismus, všemu vládnou všude byrokrati zde svých kanceláří, dneska mohou mít mocní a bohatí byrokrati díky digitalizaci, ze svého bytu digitální virtuální kancelář.
!737!
Nebude to ale trvat dlouho a všemocná byrokracie se; digitalizuje, optimalizuje, automatizuje, globalizuje, atd. najednou bude celý svět skrytě řídit umělá inteligence, která eliminuje to, že lidi mohli amatérsky chybovat a nikdo je za to nepotrestal. Zavede se bodování lidí podle toho jak chybují, ten kdo bude mít špatné bodování ten bude přemístěn do převýchovného tábora kde bude tak dlouho dokud se nenaučí tomu jak mít dobré bodování, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, padni komu padni.
!737!

reagovat

Jste pro zavedení bodování lidí?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 258 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑