Diskuze a otázky - !737! Štěstí je zde díky neštěstí!955!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 02. 2020, 15:47:25 |

Chceme být šťastní, ale často si ve štěstí sami bráníme. Pocit štěstí pramení především z pozitivního přístupu a sebepoznání našich chyb, jak si to v životě dneska uděláš takové to i zítra máš. Umělci znázornili; čerta, smrt, anděla, atd. na znázornění štěstí zapomněli, pokud chceme štěstí konečně v životě polapit, měli bychom vědět, jak vlastně štěstí vypadá a jak se chová.

Často je štěstí spojováno s dosažením cíle, kdy bylo cílem získat; výhody, jistoty, protekci, moc, popularitu, peníze, lásku, čas, svatost, moudrost, zdraví, krásu, atd. zde je štěstí krátkou dobu, my ale potřebujeme štěstí chytit do pasti, aby nám neuteklo, jak to ale udělat?

Z dálky může někdo vypadat tak že on polapil štěstí do pasti, je to vždy jenom pokrytecké divadlo, usmíváme se, protože jsme na jevišti a jakmile jeviště opustíme, tak masku odložíme a do postele se vyčerpáním v depresi zhroutíme. Vědecky zkoumáme vesmír a jiná veliká tajemství, výzkum štěstí ale nikoho globálně nezajímá, a tak máme všichni všude blbou náladu, kdy následkem je konzumace piva a cigaret.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 187 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑