Diskuze a otázky - !737! Nenechte se oklamat krásnými slovy, podívejte se na dílo těch co zde mají výhody a moc !737!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 04. 2020, 17:08:22 |

!737!
Vše co je veliké, to je složeno z malého. Veliké Absolutno je složeno z malých hvězd a planet, veliký ekosystém je složen z malých živých systémů jako jsou; rostliny, houby, hmyz, zvířata, ryby, mikroorganismy, buňky, viry, lidi, atd. vše co vzniklo to i zanikne, vše je v evolučním pohybu a vše je propojeno se vším, to co bylo nezměníme, o tom co bude nic nevíme, v současnosti budoucnost vytváříme svými rozhodnutími.
!737!
Vše se zde recykluje, recykluje se i to co je nehmotné jde o; informace, programy, ideologie, pohádky, umění, atd. na věčné časy je zde jenom recyklování, mnohdy je zde; pandemie, zemětřesení, hladomor, válka, uragán, záplavy, požáry, atd. co ve velkém lidi recykluje a lidi to nechápou, lidi jsou věčně s něčím nespokojení a dělají vše pro to, aby byli spokojení, jenže lidské schopnosti a možnosti jsou limitované; časem, prostorem, situací, ekonomikou, politikou, náboženstvím, módou, zdravím, inteligencí, atd.
!737!
Život je naprogramovaný evoluční dočasný proces, vše zde má svůj osud určený rodiči a výchovou v rodině a společnosti, z nuly nikdo číslo neudělá! Není zde dobro a zlo, vždyť to co je pro jednoho dobrem to je pro jiného zlem, je to zde jenom o tom že co se opakuje to se stává pravdou nebo programem, změníme to čemu dáváme protekci a tím se změní náš život.
!737!
Nechtějte aby se změnili ti druzí, chtějte změnit sebe, podívejte se konečně na sebe kriticky a řekněte si že chybujete a tak se rozčilujete. Komu není rady tomu není ani pomoci, uzavřeli jste se před realitou do svých dogmatických pevností a tak zde jsou časté srážky s pyšnými hlupáky, nenechte se oklamat krásnými slovy, podívejte se na dílo těch co zde mají výhody a moc.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 407 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑