Diskuze a otázky - !737! Koronavirus vytváří globálně totalitu !737!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 03. 2020, 20:04:48 |

!737!
Jedna věc je vyhlašovat globálně nová pravidla hry o to co milujeme a potřebujeme a druhá věc je, jaké budou v budoucnosti následky těchto změn, podívejme se na ekonomické následky, které povedou ke stresu a depresi, což vede ke konzumaci drog a sebevraždám.
!737!
Žij a nech žít, dostáváme se k egoistickému globálnímu pokrytectví, kdy ti co jsou ekonomicky nahoře, se dobře utají daleko od Pandemie, a škodolibě se smějí těm, co jsou na tom zle, v principu jde o to, že se pevnost oblehne a nechá se vyhladovět, jde o moderní způsob ekonomické války, na které vydělají milionáři a spekulanti.
!737!
Vždy se ptej, komu pandemie přinese největší užitek, miliony zbytečně mrtvých při pandemii to je nudná statistika, tragédie je pokud zemře díky pandemii celebrita nebo prezident. Vše se dneska točí okolo; prevence, očkování, léků, respirátorů, roušek, čistoty, profesionality, atd. Celý konzumní systém je systémově centrálně zakonzervovaný a nedokáže pružně reagovat na nečekané změny, neschopnost vyrábět; roušky a respirátory, léky, očkovací přípravky.
!737!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 564 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 29. 03. 2020, 23:17:00

https://www.gofundme.com/f/help-thirsty-koalas-devastated-by-recent-fires !1!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

následekvěcdobrédruhápravidlohrazlodepresekoronavirusprinciptotalitadalekodrogakonzumacebudoucnostzměnastrespokrytectvípandemiesebevražda

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑