Diskuze a otázky - !737! Každý je dneska snadno nahraditelný !737!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 04. 2020, 08:13:57 |

!737!
Pandemie v Evropě bude mít za následek klesnutí ekonomiky na dno a to nás logicky bude nutit k tomu, abychom se zamysleli nad tím, jak dostat rychle a snadno v Evropě ekonomiku na vrchol, aby nám všem v Evropě bylo líp. Ekonomika byla a bude vždy jenom o tom čemu subjekt a objekt dá protekci, kolem protekce se ekonomika točí, nezalévejme plevel a nedávejme potravu parazitům o tom je správná protekce, která vede k tomu že se ze dna dostane v Evropě ekonomika na vrchol.
!1394!
Plevelem a parazitem je vše ze všeho nemáme ekonomický užitek, mnohé se snaží vytvořit iluzi toho že je nám to užitečné, ale statistiky odhalují to že nám to není užitečné, pokud zaměstnanec není už pro organizaci užitečný, tak je nahrazen zaměstnancem který je pro organizaci užitečný, výjimkou je jenom, monopolní centrální organizace, kde nedochází k výměně neužitečných zaměstnanců, za užitečné zaměstnance.
!1394!
V období zaostalého feudalismu byl veliký problém s tím, že se neměnili neužiteční mocní zaměstnanci za užitečné mocné zaměstnance, měnili se často jenom bezmocní zaměstnanci se kterými se zacházelo jako s otroky. Současný kapitalismus a socialismus je ve skutečnosti jenom starý feudalismus s maskou kapitalismu nebo socialismu, pořád zde jsou mocní zaměstnanci, co jsou pro organizace neužiteční a organizace je neumí nahradit za užitečné mocné zaměstnance.
!1394!
Mocný neužitečný zaměstnanec je stejným problémem jako covid-19 který vyvolal globální pandemii, v principu je vše postaveno na jednoduchých pravidlech a tak je zde v principech si mnoho podobné. Každý je dneska snadno nahraditelný, 10. dubna 2010 došlo k havárii Tu-154 u Smolenska, zemřelo 96 osob a šlo o Polského prezidenta a členy Polské vlády. Nebyl problém rychle nahradit prezidenta a členy vlády, stejně tak není problém nahradit každého vysokoškoláka a každou celebritu!
!1394!
Boj s viry je prioritně o tom jak nahradit to, co si v těle hraje na to že je to nenahraditelné! Statisticky je v Evropě doloženo to že většina zaměstnanců je zde zbytečná pro mocné centrální organizace a pokud bychom je propustili bez zlatých padáků, tak by to organizacím nijak neuškodilo a naopak by to mnohým mocným centrálním organizacím ekonomicky prospělo, bylo by to obrazně jako když člověk zhubne na optimální hmotnost podle tabulek.
!1394!
Podívejme se na sport zde nikdo nemá zajištěno to že bude mnoho let v první lize, mnohdy zde stačí dlouhodobě onemocnět a okamžitě skončíte v první lize a tím i skončíte se sportem, a hledáte si nové zaměstnání. Veliké mocné centrální organizace v Evropě nic nevyrábějí a jenom egoisticky přerozdělují cizí peníze tak, aby se měli velmi dobře, podobně se chovají i viry, jako třeba covid-19.
!1394!
Přerozdělování cizích peněz to je obyčejné ekonomické parazitování a proto je zde v Evropě ekonomická dlouhodobá krize, dělnická práce se v Evropě stala ekonomickým trestem pro ty, co nemají vysokou školu. Nevěřte tomu co se říká v televizi, věřte jenom tomu co si dlouhou praxí ověříte, každý kdo má měkký nos ten i lže a ten kdo lže i krade a do psychického pekla se jistě hrabe.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 259 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑