Diskuze a otázky - !737! Ano, všichni jsou do něčeho blázni !737!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 04. 2020, 23:11:59 |

!737!
Ti co jsou nahoře si nepodříznou větev na které sedí, milion milionářů ovládá naši civilizaci, nadbytek je možný díky nedostatku, za vším je byrokratický protekcionismus, sledujeme globálně pohyb peněz a zjistíme, že z utrácení poznáme lidi, co zde všemu vládnou, nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají.
!737!
Otroctví je zde už mnoho tisíc let, otroctví prošlo evolučním vývojem a tak místo okovů na nohou zde je dluhové otroctví, čím více mají lidi a organizace dluhů tím lépe funguje ekonomické otroctví, války a pandemie jsou ideální pro to, aby zde vznikali veliké dluhy a tím je možno snadněji z lidí učinit ekonomické otroky, za vším je zde mnoho tisíciletí egoismus, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, atd. je zde jenom egoismus.
!737!
Egoismus se řídí heslem peníze nesmrdí, nikoho nezajímá, jak se z tebe stal milionář, ale každého zajímá, jestli mu půjčíš peníze! Peníze se stali návykovou drogou na které jsou ubožáci závislí, bez peněz je z tebe brzo bezdomovec kterému už nikdo nepomůže. Otrok dostane jenom tolik peněz za práci, aby byl schopen chodit do zaměstnání a nic si nemohl ušetřit do budoucnosti.
!737!
Statistiky sebevražd odhalují v nahotě, jak se lidem žije v každém městě na světě, proč je společnost asociální? Problém je v přelidnění a degeneraci, investujeme obrovské částky do armády a vesmírných programů, nemáme ale peníze na vyřešení přelidnění a degenerace, všichni jsou do něčeho blázni a svět je tak veliký blázinec, nikdo není normální natolik, aby řekl, že pokud se nezamyslíme nad svými chybami, tak zde jako lidi už brzo evolučně skončíme.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 266 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑