Diskuze a otázky - !737! Ano, v centru nemohou být egoisti, co si z výhod udělali zlatý důl !737!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 03. 2020, 15:59:56 |

!737!
Fotografie zachycuje krátký okamžik a film zachycuje dlouhý děj doplněný zvukem, vše je o tom že přijímáme potravu pro tělo a psychiku, abychom mohli zde existovat, tak musíme přijímat a poskytovat služby sobě a svému okolí, problémem zde jsou chyby, které nám způsobují problémy, nikdo není natolik dokonalý, aby nechyboval.
!737!
Největším naším lidským problémem je mnoho tisíciletí centralizace, kde to co je v centru egoisticky rozhoduje o tom, co není v centru, ostatně i u některých zvířat se setkáváme s centralistickou kulturou, v přírodě je ale centralistická kultura výjimkou a běžná je zde decentralizace.
!737!
Každá centralizace je udržována pomocí násilí a pravidel, nadbytek pro ty co jsou v centru je možný díky nedostatku těch co nejsou v centru, to logicky vede ke kariéristickému protekcionismu, není zde demokratický kapitalismus ale je zde kariéristický protekcionismus, ano kolem výhod se zde vše točí.
!737!
Bylo zde mnoho evolučních experimentů, které se snažili centralismus nahradit decentralismem, ale ukázalo se, že to v praxi nefunguje. Problémem je to že slepý vede slepé, nejde zde o fyzickou slepotu, ale jde o psychickou slepotu.
!737!
Psychická slepota je o tom čemu jsme dali protekci, vidíme jenom to, čemu jsme egoisticky dali protekci a ostatní nevidíme, z lidí se tak stali roboti bez citu a charakteru, následkem jsou; ekonomické krize, války, terorismus, vandalismus, drogy, epidemie, atd. podle hesla, po mě potopa.
!737!
Války v nahotě odhalují to, že hodnota dělníka je nulová, ti co řídí války jsou dobře utajení aby se jim nic nestalo, miliony zbytečně mrtvých lidí ve válce nebo epidemii to je přeci jenom statistika. Centralizace není chybou, pokud je bez egoismu, v centru nemohou být egoisti, co si z výhod udělali zlatý důl. Netestujme inteligenci ale testujme egoismus, egoismus není nemoc je to genetická vada která nejde léčit.
!737!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 333 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 03. 2020, 12:28:39

Je to fajn,pokud se tady neroztahuje jakýsi samozvaný prorok z domova důchodců,který tady slintá jakési senilní řeči,naučené zřejmě v Brně,Húskova 1.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑