Diskuze a otázky - !737! Ano, každý věřící člověk je hříšník !737!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 04. 2020, 06:58:08 |

!12!
Já jsem svatý a ty jsi hříšník, tak myslí egoista který se snaží o manipulaci s cizími lidmi pomocí dogmatických dezinformací, jde moderně o násilné přeprogramování mozku které začíná; pověrami, rituály, pohádkami, atd. pro dospělé je zde zase; politika, náboženství, sekty, hnutí, mytologie, filosofie, reklama, organizace, drogy, sociální sítě na internetu, seriály v televizi, atd. Ten kdo má měkký nos ten lže a kdo lež ten i krade a do pekla se tak jistě hrabe.
!12!
Statistika ve spojení s vědou zjistila to, že čím více je jedinec nebo společnost zaostalá a chudá, tím více lidi věří tomu co si neověřili, bylo vydáno mnoho svatých knih jako je; Bible, Korán, Bhagavadgíta, atd. všechny tyto svaté knihy nejsou v souladu s lidovou moudrostí a přírodou!
!12!
Čas má naštěstí dost času na to aby poznal co je správné a co je chybné, na věčné časy je zde jenom lidová moudrost a moudrost přírody, lidi dělají chyby a odmítají se ze svých chyb poučit protože mají v hlavě bordel který si neumí uklidit.
!12!
Kořenem všech našich chyb je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, jsme dobří k hříšníkům co lžou a kradou, z díla poznáme kdo je a kdo není hříšník, jaká je zde dílo těch co mohou egoisticky rozhodovat o nás bez nás? Jejich dílem je konzumní očistec ve kterém mají lidi blbou náladu a tak konzumují slivovici a kouří cigarety, nebo páchají sebevraždy.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 273 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑