Diskuze a otázky - !1394! Pandemie v nahotě světu odhalila to že miliony mrtvých to je pro centrální byrokraty jenom nudná statistika !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 04. 2020, 16:26:46 |

!1394!
1
Všechny lidské ideologie slibují lidem ideální realitu v budoucnosti a nedokážou v současnosti realizovat ideální realitu.
2
Politik slibuje že bude líp po volbách, kněz slibuje že bude líp po smrti v ráji, obchodník slibuje že bude lépe po zakoupení zboží nebo služby či po investici.
3
Sliby se slibují a naivní blázni se radují než poznají že je někdo zase chytře podrazil.
4
Sociální sítě na internetu jsou taky jenom náhražkou pro ty co jsou sami z nějakého důvodu, peníze jsou náhražkou za lásku a pravdu.
5
Podívejme se na průmyslově vyráběné potraviny jak jsou plné konzervantů a mnoha náhražek za originální suroviny, navíc nejsou tyto průmyslově vyráběné potraviny chutné a zdravé.
6
Místo plození dětí je zde antikoncepce a porno stránky, lidi nemají životní koncepci protože centrální byrokracie z lidí udělala čísla s nulovou hodnotou.
7
Pandemie v nahotě světu odhalila to že miliony mrtvých to je pro centrální byrokraty jenom nudná statistika, vždy lidí je už na světě přeci jako much, mají lidi umírat ve veliké zbytečné válce nebo mají lidi umírat díky pandemii, je to jenom statistika.
8
Covid-19 jednou zde skončí a tak se vydají všude na světě státní dluhopisy, a jede se dál ve stylu po nás potopa!
9
Je to celé jenom o tom čemu dáme protekci, není zde kapitalismus nebo socialismus, je zde centrální protekcionismus.
10
Lidi by se měli konečně probudit a zamyslet se nad konzumní civilizací, co z pracujících lidí udělala utažené šroubky v obrovském stroji na peníze.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 400 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑