Diskuze a otázky - !1394! Pandemie která lidi eliminuje v nahotě odhalila to že jsme jenom opice !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 03. 2020, 14:25:29 |

!1394!
Odpůrci Komunismu poukazují na to že v minulosti bylo mnoho pokusů o komunismus ale všechny pokusy se ukázali jako utopie. Příčinou bylo vždy to že z nuly nikdo číslo neudělá, pro vznik fungujícího Komunismu, je třeba nahradit lidi za počítače a stroje, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy v Komunismu.
!1394!
Člověk to je jenom pracující inteligentní opice, která myslí a jedná jako opice, a v tom je příčina toho, že nebylo možné realizovat fungující Komunismus. Veliké války v nahotě odhalují to, že lidi myslí a jednají jako opice, a tak jsou mnoho závislí na vlastnictví a penězích.
!1394!
Pandemie která lidi eliminuje v nahotě odhalila to že jsme jenom opice a podle toho myslíme a jednáme, pokud zde místo lidí budou roboti tak zde nebudou už; pandemie, války, revoluce, ekonomické krize, ekonomická migrace, nepřizpůsobiví příživníci, bezdomovci, extremismus, terorismus, vandalismus, drogy, prostituce, mafie, atd. roboti budou vyrábět roboty a tak nebude potřeba; politika, náboženství, filosofie, umění, sport, atd.
!1394!
Co bylo to už nezměníme, v současnosti vytváříme to co bude, vadný robot bude opraven nebo recyklován, padni komu padni už zde nebude pro nikoho protekce, místo jmen a titulů, bude mít každý robot globální číslo a veliký QR kód na čele. Poslední malá skupina lidí na světě skončí v poslední zoologické zahradě za nerozbitným sklem, a roboti si budou nahé lidi fotografovat. Běž se podívat do krematoria ať víš co tě bude už brzo jistě čekat.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 581 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 29. 03. 2020, 23:17:27

https://www.gofundme.com/f/help-thirsty-koalas-devastated-by-recent-fires !1!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkkomunismusopicepokuspříčinapandemieminulostutopiepočítačvznikpracujícíčísloproblémstrojodpůrcenahota

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑