Diskuze a otázky - !1394! Pandemie je taky válka, která je následkem toho, že lidi dělají amatérské chyby !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 04. 2020, 16:44:11 |

!1394!
Život je hra o hodnoty, když někdo nemůže vyhrát tak že bude hrát podle pravidel, tak se snaží vyhrát díky porušení pravidel, ve sportu se proto přísně kontroluje dodržování pravidel, a tvrdě se trestají ti co pravidla poruší. Proto si ti co chtějí porušovat pravidla hledají specializace kde mohou beztrestně pravidla porušovat, jde o; reklamu, politiku, sekty, hnutí, náboženství, umění, atd. dalším problémem je často to, že jsou v organizaci chybná pravidla, a to vede k porušování chybných pravidel.
!1394!
Pokud to s lidmi nejde po dobrém, tak následkem je snaha o dogmatickou totalitu, ve které nemá lidský život žádnou hodnotu. Veliké války jsou ukázkou konfliktu mezi dogmatickými totalitami a zde jsou miliony zbytečně mrtvých jenom statistika, tragédie je pokud zemře celebrita nebo prezident. Pandemie je taky válka, která je následkem toho, že lidi dělají amatérské chyby, a odmítají tyto chyby optimálně opravit, komu není rady, tomu není pomoci.
!1394!
Většina dospělých lidí na světě myslí jako malé děti, protože jim byl přeprogramován svatými dezinformacemi centrální nervový systém, nebo je to díky konzumaci alkoholických nápojů a kouření cigaret, krásně popisuje hloupost lidí kniha: Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. Pokud se lidi chtějí mít líp tak nestačí si zvolit politiky co jim slíbí že se budou díky nim mít líp, bez profesionální práce nejsou koláče o tom je fungující ekonomika.
!1394!
Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, egoismus je zdrojem všech našich problémů, nadbytek pro ty co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty co jsou dole, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, atd. je zde centrální byrokratismus, byrokrati rozhodují o nás bez nás, pro ně jsi jenom číslo s nulovou hodnotou ve statistice. Jakmile nahradíme byrokraty za umělou globální inteligenci napojenou na virtuální realitu, tak nám všem bude líp, protože už lidi nebudou moci chybovat, protože jim to nemyslí.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 271 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑