Diskuze a otázky - !1394!¨Ano, nikdo není dokonalý a každý jistě jednou dokoná !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 05. 2020, 18:51:36 |

!1394!
Výhody jsou zde díky nevýhodám! Každý neustále touží po výhodách a neuvědomuje si to že výhody zde jsou díky nevýhodám, z dálky spatřujeme to že je něco výhodné, z blízka spatříme to že jsou výhody spojené s nevýhodami. Díky tomu že umíme mluvit a jsme gramotní máme zde mnoho výhod v konzumní kultuře, ale s výhodami přicházejí i nevýhody, kdo prodává chválí a kdo kupuje kritizuje, bylo a ještě dlouho bude.
!1394!
Vytvořili jsme pro sebe zlatou klec z výhod a když musíme tuto klec někdy opustit, tak z toho máme deprese a konzumujeme pivo a cigarety, nebo věříme na to co jsme si neověřili. Každý by chtěl být existenčně nahoře, jenže to je možné jenom díky tomu že mnoho lidí bude dole, když bude každý bohatý, kdo bude potom pracovat za malé mzdy?
!1394!
Vše zde funguje podle jednoduchých pravidel která se po dlouhou dobu nemění, život je hra podle pravidel, jenže co když jsou lidská pravidla chybná a tím nutí lidi k tomu aby chybovali, lidi přeci dělají chyby, nikdo není dokonalý a každý jistě jednou dokoná. Všichni si plní svoje povinnosti a nikdo nemůže za to že je zde blbá nálada protože lidi mají mnoho nevyřešených problémů, prý jsou ti druzí hříšníci a tak za to musí trpět v tomto konzumním očistci, to je lež jako věž!
!1394!
Lidi jsou jenom levným materiálem na evoluční pokusy, s evolucí je to jako s operačním systémem Windows kdy verze 3 byla na třech disketách, dnešní 10 verze je obrovská a většinou jí instalujeme z flash disku o minimální kapacitě 8 GB, přesná velikost záznamu je 7.7GB, Linuxové distribuce se spokojí s velikostí flash disku 4 GB třeba Ubuntu 20.04 má 2,6 GB. Mnozí řeknou to neřeš protože to stejně nevyřešíš takový je život, z nuly nikdo číslo neudělá, ano ten druhý je nula co má deprese z toho že není populární a bohatá, věříte tomu že bude líp?
!1394!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 693 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 25. 05. 2020, 15:41:30

> gurubhagavan
Jdi spát,rozumbrado !907!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

výhodadíknevýhodakulturadálka

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑