Diskuze a otázky - !1124! Statisticky zde žádná pandemie není !1124!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 04. 2020, 14:48:46 |

!1124!
Nikdo není normální, počasí není normální, zprávy v televizi nejsou normální, ekonomika a politika není normální, umění není normální, atd. Je toho zde velmi málo o čem víme že je to trvale normální, normalita je spíše výjimkou která potvrzuje pravidlo že vše není v normě. Teď zde řádí pandemie a následkem je to že to co bylo dříve trochu v normě, je už nenormální.
!1124!
Dalším problémem je to že to co je v jednom času a prostoru normální to je v jiném času a prostoru nenormální. Statisticky pokud je někdo bezdomovec a jiný je milionář tak statisticky je vše v normě, stejné je to se statistickou průměrnou hrubou mzdou v Praze. Statisticky zde žádná pandemie není, protože globálně je pořád přírůstek obyvatel na světě větší než je úmrtnost obyvatel, věřím jenom statistikám které sám vytvářím.
!1124!
Někdo nenosí roušku a policie mu dá pokutu je to normální, žijeme v byrokratické centrální totalitě a tak musíme nosit roušky a děti nemohou chodit do školy. Proč vše není v normě? Vše je zde testovací evoluční verze, něco jako testovací verze Windows 7 která má mnoho programových chyb a trvá mnoho let než se ty největší chyby opraví.
!1124!
Když jsou všechny chyby konečně opravené, tak najednou skončí podpora na Windows 7 a musíte přejít na Windows 10 které má mnoho chyb. Vše co končí na ismus; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, idealismus, atd. to jsou jenom testovací ideologické verze plné chyb, lidi dělají chyby protože nikdo není dokonalý, a každý jistě jednou dokoná, z prachu vše vzniká a v prach se to navrací, a nikdo nemá prachy.
!1124!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 255 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑