Diskuze a otázky - !1124! Ano, v reklamě je vždy zamlčená pravda !1124!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 05. 2020, 09:20:33 |

!1124!
Našel jsem zde konečně řešení mého problému s depresí, budu vám popisovat to, jak zde vše na vesmírné lodi funguje, tím dostane konečně moje existence zde úspěchu a stanu se konečně slavnou vesmírnou celebritou. Vše zde funguje na principu prevence a kontroly, vše je zde virtuálně testováno před tím, než se to udělá, rituální testování odhalí 99% problémů a tím se minimalizují chyby. Dále zde je prováděná pravidelná zátěžová kontrola, je zde posedlost pořád něco natírat a všude malovat symboly, které informují roboty.
!1124!
Občas dojde ke spojení s jinou lodí a tak na naši loď přijde vždy něco nového a my se tím novým dlouho zabýváme, jsme obyčejnou kontejnerovou lodí, kterou vesmírem doprovází malá vojenská loď, která nás chrání před piráty a jiným nebezpečím. Velikým problémem je na lodi robotický hmyz, který je velmi odolný proti všem způsobům, jak jej eliminovat. Já tento hmyz likviduji speciálním vysavačem, který tento hmyz recykluje na substrát, občas kladu na lodi pasti na tento hmyz.
!1124!
I kdybychom naši loď dokázali vyčistit od tohoto hmyzu, tak stejně při vyložení a naložení kontejnerů, se k nám dostane nový robotický hmyz. Fascinují mě reklamy na systémy, které hubí robotický hmyz, v reklamě je vždy zamlčená pravda že je to stejně jenom marný boj, i kdyby se podařilo nějaký druh hmyzu eliminovat tak se jistě jiný druh hmyzu okamžitě přemnoží.
!1124!
Jádrem problému je podle mě potrava, pokud by zde pro tento hmyz nebyla potrava tak by zde ani nebyl tento hmyz, jenže ten hmyz je všežravý, mají malé továrny, kde umí vše recyklovat na to, co potřebují, když jim nějakou továrnu zničím, tak okamžitě jinde vybudují novou továrnu. Někde to řeším tím, že dávám hmyzu substrát z vysavače na hmyz, a on potom nepáchá už zde škody, výhodou této metody je degenerace hmyzu, a tím je nakonec tento hmyz eliminován hmyzem, který není zdegenerovaný.
!1124!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 231 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑