Diskuze a otázky - 10 Důvodů proč nevolit ODS, aneb reakce na 10 hloupých důvodů pr

úvodní strana | aktualizovat | dolů

sileneprasatko

sileneprasatko | 26. 09. 2009, 07:44:52 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Už dlouho jsem se tak nenasmála...., proto mi nedalo nereagovat na nesmyslné desatero ODS...

1. ODS
Jsme zavedenou stranou, naše vláda neznamená žádný experiment. ODS je jedinou alternativou pro zvyšování životní úrovně občanů naší země.- SOUHLAS!!! Jejich vláda prý není experimentem. Jde spíše o smutnou skutečnost, než experiment. Zvláště mistr Topolánek, to je špatný experiment přírody a bohužel nesmazatelný narcis politiky.

2. GARANCE POLISTOPADOVéHO VýVOJE.
Česku hrozí po 20 letech návrat komunistů k moci. Hlas pro ODS znamená hlas pro svobodu. - SOUHLAS!!! Když už si říkám, že nemůže být nic horšího, než komunisté štrougal s Husákem, přijde Topolánek s Dalíkem v závěsu s modrými holoubátky.

3. REALISMUS
Víme, co si naše země může dovolit, a co ne. - OPĚT SOUHLAS!!! - S tím bych jen spojila připomenutí někdejšího billboardu s nápisem "Vy umíte pracovat, my umíme vydělávat".

4. NáRODNí ZáJMY
Budeme dál sebevědomě hájit české zájmy v zahraničí. Jsme hrdí na Českou republiku. Odmítáme příklon k Rusku. Naše budoucnost leží v euroatlantických vazbách.- SOUHLAS!!! Stále hledají cestu tam, kde to ještě totálně nepodělali.

5. ODPOVĚDNOST.
Cítíme odpovědnost za naše děti a vnuky. Proto jim nechceme zanechat dluhy, které budou muset platit. - SOUHLAS!!! Nakrademe ještě co se dá a svět pak bude o to více modřejší a naše děti o to bohatší... Topolánek junior vede...

6. ŘEšENí
Nabízíme řešení všem, kteří o to budou stát. Motivujeme aktivní, netolerujeme černé pasažéry. - Nepřipadá vám tento modrý expres něco jako trilogie MATRIXU?

7. KOMPETENTNOST
ODS je jedinou stranou, která dokáže efektivně bojovat s následky krize. Při hledání řešení spolupracujeme se špičkovými ekonomy. - SOUHLAS!!! Když okrádat, musíte vědět jak na to! Hned mi bylo jasné, že byste to sami nevymysleli. ještě, že si ty špičky z oboru můžete dovolit zaplatit.

8. SVOBODA.
Snížili jsme daně všem občanům i firmám v Česku, razantně jsme snížili byrokracii. V tom chceme pokračovat – vaše svoboda je náš úspěch. - SOUHLAS!!! Snížení daní, ale o to větší zadlužení. Když někde trochu snížíme, automaticky musíme někde hodně přidat, tak proč nás nezadlužit? Buďte svobodní a dobře pracujte, nedělejte bordel, ať vás nezavřou, nemohli bychom Vás okrádat. Vaše milovaná strana modrých supů požírajících pečená holoubátka, vaše ODS.

9. OTEVŘENOST.
Co je pro naši zemi nejlepší, vědí nejlépe samotní občané. Proto jsme psali volební program s vámi. - SOUHLAS!!! Jak jinak bychom mohli slibovat vše, co pak nesplníme a pokud to nesplníme v prvním roce vlády, pak už nikdy. To je to jediné, čemu se dá věřit.

10. BUDOUCNOST.
Naším cílem je hrdá, konkurenceschopná země vzdělaných lidí, kde má každý šanci na úspěch. Vytváříme podmínky pro kvalitní život a důstojné stáří. - S výše avizovaným bodem č. 6 o černých pasážerech usuzuji, že s podobnou politikou přišel i Adolf Hitler (buď mu země těžká) a jak to dopadlo? Miliony mrtvých, zbídačených, podvyživených a zhrzených lidí.

Stále chcete volit modré supy v podobě ODS? !417! !404!

reagovat

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 767 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

sileneprasatko

sileneprasatko | 26. 09. 2009, 20:23:30 | více příspěvků | napsat uživateli

> Michall94
Já ti nevím, ale nevidím nic nikde o tom, koho budu volit, jen jsem si "vylila srdce sve malickosti" z nas...i na ODS. Proc tedy tva reakce? Zlaticko, hloupy mluvi porad, jen aby mluvil. Inteligentni mluvi, jen kdyz ma co rici, jen aby nerikal kraviny nadarmo. Vem si to k srdci.

uživatel eliminován | 26. 09. 2009, 20:17:32

ODS nevolim, ale ten uvodni prispevek je proste exkrement ... pruser CR je v tom, ze pulka lidi bere svoji chudobu a omezenost jako trvalej nemennej fakt a nez aby neco delali, tak cekaj s natazenou rukou a nadavaj na vsechno kolem ... je jim jedno, co bude zejtra, protoze jejich situace bude porad spatna, takze je jim jedno, kdo ty jejich socialni prebendy ve finale zaplati (oni to totiz nebudou)

sileneprasatko

sileneprasatko | 26. 09. 2009, 20:17:27 | více příspěvků | napsat uživateli

> Kubista22
No, nemyslim si, ze by mu slo zrovna o to. Nemusi byt videt, hlavne, kdyz kradou. :-) Prosazuje si veci, za ktere dostane zaplaceno od dalsich, co z toho budou mit dalsi obchod, to je smysl politiky, honey. Jinak se tomu rika uplatky, nebo penize na kaficka. Nejen Paroubek si prisel na miliony. !122!

uživatel eliminován | 26. 09. 2009, 20:14:34

Cirkus Prince Vás zve: V Ostravě /Zábřeh Od 30.09.2009 do 4.10.2009/... Hrajeme Po-Pá 17:00hod.*** Pak jedem možná ma DUBINU

sileneprasatko

sileneprasatko | 26. 09. 2009, 20:13:01 | více příspěvků | napsat uživateli


> D.e.w.i.l

Já ti nevím, ale tím, že kritizuji ODS nutně neznamená to, že budu volit Paroubka, kocoure. :-) Osobně jsem pro další defenestraci. Nutně nemusím vybírat jen z kolotočáře a modrého supa. Z nudy jsem to stvořila a za vtipálka se nepovažuji.!122!

uživatel eliminován | 26. 09. 2009, 10:05:23

to je presne ten alibisticky nazor, radsi budu volit hnupa nez nekoho kdo mam plnou hubu pripominek a kecu ze?!211!

uživatel eliminován | 26. 09. 2009, 10:03:00

> Kubista22
ty blbecku, rekni mi jedinou vec v tom balicku, ktera bude pro obycejne lidi pozitivni???

uživatel eliminován | 26. 09. 2009, 09:59:21

vsichni sou debili ale furt radsi ODS nez Paroubkovu blbostranu , jemu jde jen o to aby byl na očích , viz. nesmyslny meneni nazoru a pozadavky pri schvalovani balicku

uživatel eliminován | 26. 09. 2009, 09:56:38

všechno je to banda čů**ů jen slibujou a skutek utek...

D.e.w.i.l

D.e.w.i.l | 26. 09. 2009, 08:16:15 | více příspěvků | napsat uživateli

myslim, ze tvuj nick se naramne k tobe hodi :D sileny prase, co by volilo paroubka a ohani se tady nejakyma nesmyslama, co stvoril nakej vtipalek z nudy

uživatel eliminován | 26. 09. 2009, 07:54:11

aha


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

odsexperimentdůvodvládanarcisobčanúroveňpřírodatopolánekgarancedesateromistrskutečnostsouhlaszemězvyšovánístranareakcealternativa

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑